LISA | Hockeyclub De Hondsrug | Printdatum: 8-12-2022

Tegenstander

HHC Quick Stick Plaats Heerenveen
Tel 0513 - 623861
Adres It Hege Stik 11
Postcode 8445 PZ
Route Per auto
Vanuit richting Meppel:
op A32 neemt u afrit 11 Heerenveen-Oranjewoud. Einde afrit rcihting Heerenveen. Bij de rotonde rechtdoor. Over het spoor linksaf. Na 200 meter aan de linkerkant de ingang van het hockeyterrein.

Vanuit Leeuwarden:
op de A32 neemt u afrit 11 Herenveen-Oranjewoud. Einde afrit rechtsaf. Bij rotonde rechtdoor. Eerste verkeerslicht linksaf. Na 200 meter is aan de linkerkant de ingang van het hockeyterrein.

Vanuit richting Joure:
volg de A32 tot aan knooppunt Heerenveen. U volgt richting Zwolle en neemt afrit 11 Heerenveen-Oranjewoud. Einde afrit rechts. Bij rotonde rechtdoor. Over het spoor meteen bij de verkeerslichten linksaf. Na ca. 50 meter is de ingang van het hockeyterrein: Sportcomplex "De Heide" aan de linkerkant.

Vanuit Groningen:
bij knooppunt Heerenveen, afrit Heerenveen-Zwolle. Vervolgens neemt u afrit 11 Heerenveen-Oranjewoud. Einde afrit rechtsaf. Bij de rotonde rechtdoor. Over het spoor direct bij de verkeerslichten links. Na 200 meter is de ingang van het hockeyterrein aan de linkerkant.

Per openbaar vervoer
Per bus:
buslijn 28 Heerenveen-Noordwolde. Direct ten noorden van de halte Heidetunnel bevindt zich de ingang van het hockeyterrein.

Afstand 79 km
Reistijd 45 min.
Velden 2 KG-Zand
1 KG-Water  
Kleuren Blauw shirt/blouse, donkerblauwe broek/rok, donkerblauwe kousen.
Update
  gegevens niet correct of heeft u aanvullingen? [email protected]