ShirtsponsorNieuwsVandaag jarig

Geen jarigen vandaag

Inschrijvingsformulier HC De Hondsrug

Heel fijn dat je lid wilt worden van onze club!

Alleen als je ingeschreven bent, mag je mee trainen en meespelen en ben je ook verzekerd en speelgerechtigd voor de KNHB. Als je nog niet weet of je definitief lid wilt worden, mag je eerst maximaal 3 keer komen proef trainen. Op deze manier kun je kennis maken met de sport en de club. Meld dit dan wel eerst bij één van de leden van de Jeugdcommissie, zodat zij weten wie er allemaal op "proef" zijn. Zij begeleiden je dan naar een juiste trainingsgroep. Je kunt de leden van deze commissie hier vinden op onze website of anders door een email te sturen naar [email protected].

Door onderstaand formulier in te vullen neem je de eerste stap. Als je het formulier volledig hebt ingevuld en op "aanmelden" klikt, worden je gegevens verwerkt. Je ontvangt vervolgens een email met je inschrijvingsformulier (in een pdf-bestand). Dat moet je vervolgens uitprinten en (laten) ondertekenen. Dit formulier stuur je vervolgens naar:

HC De Hondsrug
t.a.v. de ledenadministratie
p/a Karen Faber, Brigadelaan 1
9471 MP Zuidlaren
 
Zodra je ondertekende formulier is ontvangen, wordt je lidmaatschap definitief gemaakt. Vanaf dat moment zullen je gegevens worden doorgegeven aan de Jeugdcommissie om je in te kunnen delen bij een team. Ook krijg je dan een lidnummer en wachtwoord om in te loggen op de website, zodat wij je nog beter op de hoogte kunnen houden van alle wedstrijden, trainingen, nieuws etc..
 
Als je nog vragen hebt naar aanleiding van je aanmelding en/of lidmaatschap, stuur dan een email naar [email protected].
 
Belangrijk om te weten voor je verder gaat
Met het invullen van de gegevens op deze pagina en het vervolgens ondertekenen van het formulier (pdf) bestand verklaar je:

  • Volledig op de hoogte te zijn van alle regels en verplichtingen die van toepassing zijn op leden van de vereniging en de reglementen van de KNHB.
  • In te stemmen met het automatisch incasseren van de contributie zoals beschreven in de contributieregeling.
  • Bereid te zijn om diensten te draaien. Voor jeugdleden geldt dat de ouders hiervoor ingeroosterd zullen worden.

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
  (nummer: 1,02)