ShirtsponsorNieuwsVandaag jarig

Geen jarigen vandaag
Nieuws
SCHEIDSRECHTERS

Refcom4all
27-3-2019
 

Beste leden en (nieuwe) Club scheidsrechters van Hondsrug,

fluiten is in het begin best spannend voor een scheidsrechter. Het spel is snel, waar is de bal, wat was ook alweer de regel? Even wat hulp bij een beslissing is dan wel handig. De pro’s fluiten al jaren met ‘oortjes’ om zo snel even te kunnen overleggen.

Maar ook club scheidsrechters kunnen nu elkaar helpen of begeleiding krijgen door middel van het gebruik van oortjes en eigen smartphone in combinatie met de RefCom4All App. Op deze manier word je met je mede fluitist echt dat derde team op het veld.

Hondsrug heeft een abonnement op het RefCom4All platform en stelt de App beschikbaar voor haar clubscheidsrechters (CS) en CS+. De Arbitragecommissie wil hiermee de kwaliteit van de clubarbitrage verder naar een hoger plan brengen.

Voor vragen kan je terecht bij Arbitragecommissie ([email protected]).

 De App is beschikbaar voor je iPhone of Android telefoon. Je kan hier de App downloaden iOS en Android. Doe dit in alle rust alvast thuis voor je fluitbeurt. Je hebt ook je ‘oortjes’ nodig, dus neem deze mee naar het veld zodat je de App kan gebruiken.

Als je onderstaande link volgt dan zie je alvast de schermen in de App die je kan verwachten:

https://www.refcom4all.nl/refcom4all-korte-introductie/

Heel veel succes met fluiten in combinatie met de App #samenbeterfluitenGraag zien wij als club dat er gebruikt van gemaakt wordt,

 


Bijlage: RefCom4All A5 flyer design 1Q18.pdf