ShirtsponsorNieuwsVandaag jarig

Geen jarigen vandaag
Nieuws
ALGEMEEN

Nieuwe Lisa app
23-9-2018
 

De nieuwe ClubApp is gelanceerd. Met de input van veel hockeyclubs en gebruikers is deze geheel nieuw gebouwd. De app wordt automatisch ge-update via iTunes of Google Play. Als je inlogt krijgt je een persoonlijke timeline te zien met wat voor jou (en je broers/zussen, papa/mama) de komende periode relevant is. 

De grootste wijzigingen ten opzichte van de huidige app zijn:

 • een nieuw design, met ondersteuning van de meest recente telefoons
 • doorgeven van presentie op familie-niveau
 • direct kunnen doorgeven van presentie in de timeline
 • het kunnen toevoegen van favoriete teams aan de timeline (ook van andere clubs)
 • het kunnen verbergen van bepaalde teams in de timeline
 • meer informatie over de locatie van trainingen en wedstrijden (adres- en zaalinformatie), ook direct in de timeline
 • betere overzichten van recente uitslagen

Wat zit er nog niet in?

Een aantal functionaliteiten zijn nog niet beschikbaar:

 • de gastlogin. Je moet dus inloggen met je lidnummer en wachtwoord (zie hieronder)
 • hockey.nl-nieuws
 • push-notificaties
 • bierpot-beheer en takenbeheer.

In de eerst volgende update worden deze zaken ook toegevoegd.

Hoe kan ik inloggen? 
Inloggen doe je met je lidnummer en wachtwoord. Je lidnummer kan je terugvinden op de contributie-nota van de club. Als je je wachtwoord niet meer weet, kan je via de optie 'wachtwoord vergeten' je wachtwoord opvragen.

Mocht je nog meer vragen hebben over de app, dan kan je de meeste informatie terugvinden op
www.lisa-is.nl/nieuwehockeyapp. We zullen de komende weken ook via de site laten zien wat je met de app zoal nog meer kan doen.

 

Contract sponsoring Rabobank verlengd
23-9-2018
 
De Rabobank heeft zich wederom voor 3 jaar als hoofdsponsor aan de onze club verbonden. Met de jaarlijkse bijdrage steunt de Rabobank vooral de jeugd en kunnen we als club goede trainers aan ons binden. Onder het toeziend oog van onze jeugdleden Suzet Faber en Suzanne Flim werd het nieuwe contract bij onze collega’s van Hockeyclub Eelde getekend. De 3 hockeyclubs (Hondsrug, HCE en HVA) krijgen van de Rabobank Assen - Noord Drenthe de komende 3 jaar een stevige bijdrage voor de jeugdopleidingen.
 

Deel je talent!
28-5-2018
 

Deel je talent!

Vele handen maken licht werk. Op een sportvereniging is een groot aantal vrijwilligers nodig. In één van de vele commissies of in een rol rondom een team. Zonder de inzet van ouders, verzorgers, spelers en anderen kunnen wij als hockeyclub niet bestaan. Als we niet allemaal ons steentje bijdragen dan wordt het een onpersoonlijk en saaie boel. Er zijn immers heel wat zaken die geregeld moeten worden zoals wedstrijdindelingen, organisatie van toernooien en evenementen, indelen bardiensten en scheidsrechters, communicatie etc..

Een (klein) aantal van deze vrijwilligers neemt nu deze taken voor zijn rekening. De vereniging is hen veel dank verschuldigd. Wij zijn ontzettend blij met hun inzet en hopen steeds meer vrijwilligers te verwelkomen! Alle vrijwilligers samen bepalen voor een belangrijk deel het gezicht van HC De Hondsrug.

Vrijwilliger zijn is ontzettend leuk, leerzaam en dankbaar. Kennis van het hockey is niet altijd vereist en ook lang niet iedere vrijwilligers taak kost veel tijd. Wat kan en wil je binnen de club doen of wat kun je met je talent voor de club betekenen?

Graag zien we dat je deze vragenlijst invult zodat wij weten wat je talenten zijn en welke taak bij jou past.

Vul het formulier in en wij gaan je benaderen om te kijken wat je zou willen doen.

Formulier Deel je talent!

Hc De Hondsrug

 

Bestuursreglement alcohol
15-11-2015
 
Het wordt gelukkig steeds drukker op onze club en ook het aantal senioren groeit heel langzaam maar gestaag. Omdat we als vereniging op een verantwoorde wijze om willen en moeten gaan met alcohol, hebben we een horeca vergunning aangevraagd. Om aan alle eisen te voldoen hebben we ons alcohol beleid nu ook vastgelegd in een bestuursreglement alcohol.
 


Bijlage: 2015-10-06 Bestuursreglement Alcohol.pdf