ShirtsponsorNieuwsVandaag jarig

Jan-Ebe Boerema
Robert Sietsma
Annelies Zwaving
Nieuws
ALGEMEEN

Procedure teamindeling 2019-2020
13-5-2019
 
Vorige week zijn we gestart met de inventarisatie voor de teamindeling voor volgend seizoen. Na evaluatie van de selectieprocedure hebben we de procedure voor volgend seizoen aangepast. De selectietrainingen komen te vervallen, er zal zoals altijd eerst worden gekeken naar leeftijdscategorie en daarnaast wordt de trainers/coaches om input gevraagd. Op basis hiervan zullen Frank Buist en Rick Perk met een voorstel voor de teamindeling komen.
De teamindeling die hieruit voortkomt wordt voorgelegd aan de JCTC en vervolgens aan het bestuur.

In de week van 11 juni wordt de teamindeling bekendgemaakt. 

Opzeggen lidmaatschap voor 1 juni
13-5-2019
 
We hopen dat je met veel plezier ook het nieuwe seizoen lekker blijft hockeyen. 

Mocht je toch je lidmaatschap voor het nieuwe seizoen willen opzeggen, doe dat dat vóór 1 juni. Mail je opzegging naar [email protected] en met opgave van reden, team en geboortedatum. Doorgeven aan je coach is niet voldoende.

Deze datum heeft te maken met de opgave aan de KNHB van het aantal teams voor het volgende seizoen. Hoe eerder wij het weten, hoe eerder wij er rekening mee kunnen houden. Wacht dus, als het kan, niet tot het laatste moment!


 

MB1 kampioen!
12-5-2019
 

De meiden van MB1 zijn gister in Heerenveen kampioen geworden!
Ze hebben dit seizoen alle wedstrijden gewonnen en zijn met nog twee wedstrijden te gaan niet meer in te halen.

Gefeliciteerd meiden!

Op de foto ontbreken Yinte en Farah, zij konden helaas niet bij de wedstrijd aanwezig zijn.

 

Gele shirts voor de scheidsrechters
11-5-2019
 

Onlangs zijn 4 van onze clubscheidsrechters in tenue gestoken. Voor de overige clubfluiters hangen er 2 gele leenshirts en 2 leenjasjes met de opdruk scheids in de keuken van het clubhuis.

Deze tenues mogen gebruikt worden door de fluitisten, hang ze echter wel weer terug. Uiteraard worden de jasje met enige regelmaat gewassen.

 De jasje komen uit het budget van de Grote Clubactie.

 


Bijlage: scheids2.JPG

Contactloos betalen in het clubhuis
3-3-2019
 
Vanaf heden kun je in het clubhuis met je bankpas betalen. Dat kan met PIN en natuurlijk ook contactloos. Als dit goed bevalt dan zullen we vanaf 1 juli 2019 GEEN contant geld meer aannemen in ons clubhuis.
 

Bestuursreglement alcohol
15-11-2015
 
Het wordt gelukkig steeds drukker op onze club en ook het aantal senioren groeit heel langzaam maar gestaag. Omdat we als vereniging op een verantwoorde wijze om willen en moeten gaan met alcohol, hebben we een horeca vergunning aangevraagd. Om aan alle eisen te voldoen hebben we ons alcohol beleid nu ook vastgelegd in een bestuursreglement alcohol.
 


Bijlage: 2015-10-06 Bestuursreglement Alcohol.pdf