ShirtsponsorNieuwsVandaag jarig

Floris Ezinga
Wim Hof
Nieuws
ALGEMEEN

Deel je talent!
28-5-2018
 

Deel je talent!

Vele handen maken licht werk. Op een sportvereniging is een groot aantal vrijwilligers nodig. In één van de vele commissies of in een rol rondom een team. Zonder de inzet van ouders, verzorgers, spelers en anderen kunnen wij als hockeyclub niet bestaan. Als we niet allemaal ons steentje bijdragen dan wordt het een onpersoonlijk en saaie boel. Er zijn immers heel wat zaken die geregeld moeten worden zoals wedstrijdindelingen, organisatie van toernooien en evenementen, indelen bardiensten en scheidsrechters, communicatie etc..

Een (klein) aantal van deze vrijwilligers neemt nu deze taken voor zijn rekening. De vereniging is hen veel dank verschuldigd. Wij zijn ontzettend blij met hun inzet en hopen steeds meer vrijwilligers te verwelkomen! Alle vrijwilligers samen bepalen voor een belangrijk deel het gezicht van HC De Hondsrug.

Vrijwilliger zijn is ontzettend leuk, leerzaam en dankbaar. Kennis van het hockey is niet altijd vereist en ook lang niet iedere vrijwilligers taak kost veel tijd. Wat kan en wil je binnen de club doen of wat kun je met je talent voor de club betekenen?

Graag zien we dat je deze vragenlijst invult zodat wij weten wat je talenten zijn en welke taak bij jou past.

Vul het formulier in en wij gaan je benaderen om te kijken wat je zou willen doen.

Formulier Deel je talent!

Hc De Hondsrug

 

Bestuursreglement alcohol
15-11-2015
 
Het wordt gelukkig steeds drukker op onze club en ook het aantal senioren groeit heel langzaam maar gestaag. Omdat we als vereniging op een verantwoorde wijze om willen en moeten gaan met alcohol, hebben we een horeca vergunning aangevraagd. Om aan alle eisen te voldoen hebben we ons alcohol beleid nu ook vastgelegd in een bestuursreglement alcohol.
 


Bijlage: 2015-10-06 Bestuursreglement Alcohol.pdf