ShirtsponsorNieuwsVandaag jarig

Geen jarigen vandaag
Nieuws
ALGEMEEN

Goaltjes weer netjes met dank aan Van Veldhuizen
20-10-2019
 
Met dank aan onze nieuwe sponsor Van Veldhuizen Zuidlaren - Groningen (Verlengde Stationsweg 28 in Zuidlaren) Mitsubishi dealer en Shell tankstation, zijn onze eerste 2 trainingsgoaltjes weer klaar! www.vanveldhuizen.nl
 

Nieuw contract met Ruchti
20-10-2019
 
We zijn er trots op dat we het sponsorcontract met Ruchti (en Reece) hebben kunnen verlengen voor weer 3 jaar. Hierdoor kunnen we weer een aantal jaren door met onze kleding en krijgen we per jaar weer een mooi bedrag te besteden voor trainingsmaterialen. Dit jaar hebben we onder andere nieuwe hesjes, pionnen en trainingsladders gekocht van de sponsorbijdrage.

En we hebben ook nieuwe prijsafspraken gemaakt voor onze clubkleding. Ons clubshirt (met clublogo en sponsorlogo's) is vanaf nu te koop voor € 39,95. Dit shirt wordt standaard voorzien een rugnummer, je naam (bij junioren is dat de voornaam en bij senioren de achternaam) en de sponsorlogo's (Rabobank en Oosterhaven). Dat geldt ook voor het broekje/rokje waar altijd het logo van onze hoofdsponsor Rabobank op komt.
 

Kloppen je email en telefoonnummer nog?
10-10-2019
 
Zorg er voor dat je mail adres en mobiele telefoonnummer klopt, want dit wordt gebruikt door trainers, coaches, etc. Maar ook bij eventuele afgelastingen, wordt naar die mailadressen en dat mobiele nummer een bericht gestuurd.

Je kunt het zelf aanpassen door in te loggen via de website, Je gaat naar "voor leden" en dan kies je voor "inloggen". Met je lidnummer (vind je ook terug op je laatste bankafschrift waar de laatste keer de contributie van afgeschreven is) en dan via "instellingen" in het linkermenu kun je zelf je mail adres en mobiele telefoonnummer aanpassen.
 

Bestuursreglement alcohol
15-11-2015
 
Het wordt gelukkig steeds drukker op onze club en ook het aantal senioren groeit heel langzaam maar gestaag. Omdat we als vereniging op een verantwoorde wijze om willen en moeten gaan met alcohol, hebben we een horeca vergunning aangevraagd. Om aan alle eisen te voldoen hebben we ons alcohol beleid nu ook vastgelegd in een bestuursreglement alcohol.
 


Bijlage: 2015-10-06 Bestuursreglement Alcohol.pdf