ShirtsponsorNieuwsVandaag jarig

Erik de Wiljes
Beste wensen voor 2021
29-12-2020
Beste leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

2020 was ook voor onze club een bijzonder jaar. Nadat de competitie door Corona werd afgebroken in maart, konden we gelukkig een paar maanden later weer trainen. Vol goede moed begonnen we aan het nieuwe seizoen. Met dank aan de inzet van de vele trainers, coaches, vrijwilligers en ouders is het ons gelukt om binnen de beperkingen toch de competitie te starten. Maar helaas haalde de 2e Corona golf ons in en moesten we helaas voor de tweede keer dit jaar de competitie afbreken.

Als bestuur hebben we direct gezegd: we laten de trainingen zoveel mogelijk doorgaan. Oké, het is wel niet zo gezellig, je mag alleen trainen en verder niets. Maar we vinden het vooral voor de jeugd belangrijk dat ze vriendjes en vriendinnetjes kunnen blijven ontmoeten en lekker kunnen sporten. Daar gaan we ook in 2021 zoveel mogelijk mee door.

En als er vrienden of vriendinnen mee willen komen, laat ze meekomen! Ze mogen altijd 3 keer op proef (en dus gratis) meedoen. Ze moeten zich wel even melden via [email protected] zodat we weten wie er meedoen. En wie weet kunnen we zo ons ledenbestand nog wat vergroten.

We hopen dat de competities weer opgestart mogen worden. De KNHB heeft verschillende scenario’s klaar liggen en we volgen de bond op de voet, maar zijn afhankelijk van alle maatregelen die er gelden.

Zodra we weer zicht hebben op een start, zullen we ook de andere activiteiten weer op gaan pakken. Tot die tijd zullen we achter de schermen de boel draaiend houden.

We willen in ieder geval alle leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. En laten we allemaal hopen dat we in 2021 weer een fantastisch mooi en gezond sportjaar krijgen.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van HC de Hondsrug
Edwin Hageman, Marijke van Daal en Dennis van der Veen

(Bron afbeelding: Achtergrond vector gemaakt door starline - nl.freepik.com)
 
 

terug naar vorige scherm

Hoofdsponsoren

Uitslagen

H1 M.H.C. Oosterbeek H1 5-2

Wedstrijden quicklinks

Scheidsrechters

Agenda

de agenda is leeg
  hele agenda