ShirtsponsorNieuwsVandaag jarig

Geen jarigen vandaag
Training voor jeugd beginnen weer op woensdag 29 april
28-4-2020

 

 

Vanaf woensdag 29 april beginnen de trainingen voor de jeugd weer!

 

Alle voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Met inachtneming van het NOC-NSF-protocol en het KNHB-protocol hebben we met elkaar een aantal richtlijnen opgesteld om een veilige omgeving te creëren. Zo hopen we er met elkaar voor te zorgen dat de club een veilige plek blijft om te trainen. De organisatie van de trainingen en de routing op het terrein zijn door de maatregelen anders dan we zijn gewend. Zie hiervoor de tekening op onze website.

 

Met het opstarten van de hockeytrainingen is helaas nog geen sprake van herstart van het verenigingsleven, omdat het clubhuis gesloten blijft en we op dit moment ouders/verzorgers niet toe kunnen laten op het terrein.

 

Hieronder staan alle richtlijnen voor de trainingen na het advies van RIVM en de KNHB. Lees dit samen met uw kind(eren) goed door.

 

Algemene regels:

 

·        Kinderen met klachten van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en of/koorts komen niet trainen.

 

·        Kinderen met gezinsleden of huisgenoten met klachten van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts komen niet trainen.

 

·        Bij voorkeur kom je op de fiets, fiets niet in een groep maar kom alleen of samen met maximaal 1 teamgenoot.

 

·        Deelname aan de training is vrijwillig: als ouders niet willen dat hun kind komt trainen, dan respecteren wij deze keus.

 

·        De faciliteiten op de club blijven gesloten denk aan het clubhuis en kleedkamers, etc. Ga vooraf thuis nog naar de wc.

 

·        Was of desinfecteer je handen voor en na iedere training, dit doen de kinderen thuis.

 

·        Kinderen komen niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de training op de club en gaan daarna direct naar huis. Tussen de training is 15 minuten "wisseltijd” ingepland, zodat niemand elkaar tegen hoeft te komen.

 

Regels op het terrein:

 

·        Alleen de spelers, trainers en coördinatoren betreden het terrein. Het terrein is op dit moment niet opengesteld voor ouders of verzorgers.

 

·        Op het terrein is het eenrichtingverkeer en de looproute is aangegeven met borden en pijlen: via het hek rechts van de Zwet (bij de parkeerplaats) lopen of fietsen de kinderen het terrein op. Via het hek achter de Zwet (bij het fietst/zandpad naast het veld) lopen of fietsen de kinderen het terrein af en gaan direct naar huis.

 

·        Je mag alleen het veld op als de trainer toestemming geeft via het hek aan de rechterkant, dus voor het clubhuis van Ritola. Je legt je spullen op het veld in de hoek. Je verlaat het veld via het hek aan de linkerkant van het veld (bij ons clubhuis).

 

·        Op het terrein is er altijd een Corona verantwoordelijke aanwezig (de trainer/persoon met een geel hesje), zij zorgen ervoor dat de trainingsmaterialen aanwezig zijn op de velden. Na de trainingen zorgen zij ervoor dat de spullen worden schoongemaakt. Iedereen moet de aanwijzingen van de Corona verantwoordelijke opvolgen.

 

Regels voor spelers en speelster:

 

·        Raken alleen hun eigen materiaal met hun handen zoals stick en bidon (die thuis gevuld is). Ballen worden alleen met je stick aangeraakt, alleen de trainer mag de ballen met zijn/haar handen vastpakken.

 

·        We trainen zonder hesjes, daarom vragen wij alle spelers die komen trainen om een rood (je thuis tenue) en een zwart (het "normale” uittenue) shirt mee te nemen.

 

·        Het is verboden om te spugen of je neus leeg te snuiten op het veld.

 

·        Trainingsmaterialen (goaltjes, ballen en pionnen) worden alleen door de trainer aangeraakt.

 

·        Keepers mogen alleen gebruik maken van hun eigen spullen, we lenen in deze tijd niks meer van elkaar. Keepers kunnen zijn de enige personen die op de veranda mogen komen om zich om te kleden.

 

·        Kinderen tot en met 12 jaar (basisschoolleeftijd, tot en met de D-jeugd) kunnen onder begeleiding samen buiten sporten, zonder onderling rekening te houden met de 1,5 meter afstand.

 

·        Jongeren van 13 tot en met 18 jaar (C- tot en met A-jeugd) mogen onder begeleiding buiten sporten met elkaar, maar dan met 1,5 meter afstand ertussen.

 

Deze richtlijnen gelden tot nader order. Wij zijn afhankelijk van andere besluitvorming en maatregelen en ook door onze eigen evaluaties kunnen aanpassingen nodig zijn. Berichtgeving verloopt via de website, de clubapp, de mail en de teammanagers/coaches.Bijlage: Corona route.jpg
 
 

terug naar vorige scherm

Hoofdsponsoren

Uitslagen

H1 Flevoland H1 5-2
JC1 Winschoten JC1 8-0
MA1 MHC Dash MA1 0-3
MA2 Steenwijk MA1 6-0
MB1 GHHC Groningen MB6 4-1
MC1 GHBS MC4 0-4
mixJB1 Mixed Hockey Club Leeuwarden JB1 1-6
MixD1 MHC Dash MD2 1-20

Teams

 

Wedstrijden quicklinks

Scheidsrechters

Agenda

vr 09  Pubquiz voor alle ou
zo 11  Trucjestraining E- e
zo 15  Trucjestraining E- e
  hele agenda