ShirtsponsorNieuwsVandaag jarig

Geen jarigen vandaag
Zaalhockey en training gedurende de winter
28-11-2018

Zaalhockey en training gedurende de winter

De winterperiode is aangebroken en we gaan in de zaal hockeyen! Een hele andere manier van hockey waarbij je ziet dat kinderen technisch beter worden. Dus zeker een waardevolle periode. Helaas is het wel zo dat er in de winter minder getraind wordt. Omdat we toch zoveel mogelijk willen hockeyen, bieden we de teams vanaf de D-jeugd de mogelijkheid om door te trainen op het veld. Dit seizoen proberen we in plaats van één training voor het eerst twee trainingen per week aan te bieden. Hierbij moet de opkomst buiten uiteraard wel voldoende zijn en moeten de weergoden ons qua temperatuur en sneeuw gunstig gezind zijn.

Zaaluren
Voor de zaaluren zijn we afhankelijk van de gemeente. Zij beslissen hoe de uren over de sportverenigingen verdeeld worden. Eerst krijgen de binnensporten uren toebedeeld en daarna de buitensporten. Aangezien wij minder dan de helft van het jaar binnen hockeyen, worden wij gezien als buitensport en staan wij bij de verdeling van de uren helaas helemaal achteraan. Wij krijgen vaak weinig uren toebedeeld, waarvan veel op onbruikbare tijdstippen. Al jaren zijn we druk bezig om hier verandering in te krijgen, helaas tot op heden zonder resultaat. Maar we geven niet op!

Extra uur voor de jongste jeugd
De afgelopen weken hebben we veelvuldig contact gehad met de gemeente met als resultaat een extra trainingsuur voor de jongste jeugd in de gymzaal aan de Goudenregenlaan. Op woensdag van 16.30 -17.30 uur zal hier om en om door een van de jongste jeugd teams worden getraind. De eerste training zal zijn op woensdag 12 december. Een schema hiervoor zal zo snel mogelijk op de site worden gepubliceerd en naar de betreffende teams worden gemaild.

Trainen in de zaal in de kerstvakantie
Daarnaast kunnen we in de kerstvakantie een aantal dagen in de Zwet trainen. In het bijgevoegde schema is te zien wanneer welk team traint.

Hulp
Aan de ouders/verzorgers van de F-/E-/D-jeugd doen wij een vriendelijke oproep om bij het brengen van de kinderen te helpen met het leggen van de balken. Op die manier wordt de beperkte tijd die we in de zaal hebben, optimaal besteed. Eventueel kan er in het team een schema gemaakt worden voor deze taak. Met een paar ouders is het zo gedaan! Alvast dank namens de kinderen en de trainers.Bijlage: schema kerstvakantie(1).pdf
 
 

terug naar vorige scherm

Hoofdsponsoren

Uitslagen

D1 Meppeler HV D1 7-0
H1 M.H.C. Oosterbeek H1 3-5
Vet A HHC Quick Stick HA 3-3
JC1 H.V.A. JC1 1-4
JD1 HHC Quick Stick JD1 0-10
MC1 Hoogeveen MC1 6-4
MC2 GHHC Groningen MC8 3-0
MD1 H.V.A. MD3 0-9
MD2 MHC Roden MD3 1-11

Teams

 

Wedstrijden quicklinks

Scheidsrechters

Agenda

de agenda is leeg
  hele agenda