ShirtsponsorNieuwsVandaag jarig

Geen jarigen vandaag
Meisjes C1 kampioen in de zaalcompetitie
12-2-2018
Aan het rijtje kampioenen zaalcompetitie 2017/2018 kunnen worden toegevoegd: de meiden van MC1. Proficiat met dit mooie resultaat!! 

Lees hierna het verslag van de kampioenswedstrijd van zondag 11 februari. 

"We begonnen de dag met een behoorlijke voorsprong op de nummer 2, 6 punten in totaal. Iedereen van het team was mee, behalve keepster Aina die helaas ziek was. We konden ons veroorloven om beide wedstrijden te verliezen en konden dan op doelsaldo nog kampioen worden, maar daar gingen we natuurlijk niet voor! 
We begonnen onze eerste wedstrijd van de dag rommelig tegen nummer 3 Roden. Met de zenuwen in de benen stonden we binnen een kwartier al 2-0 achter. Na een stevige peptalk in de rust, werd er gefloten voor het begin van de 2e helft dus gingen wij klaarstaan! Maar Roden bleef nog op de bank zitten terwijl de klok al liep! 
Vragende blikken vanaf onze kant, en toen er al een halve minuut voorbij was gaf onze coach aan de we de bal maar moesten nemen, dus schoten we in een leeg doel de 2-1 binnen, wat veel losmaakte bij Roden! In een beladen wedstrijd werd het uiteindelijk nog 3-3, wat betekende dat we al kampioen waren geworden in de eerste wedstrijd! Een enorme opluchting bij iedereen. Het was tijd voor foto’s, taart en het uitdelen van de medailles 🏅Onze laatste wedstrijd in de zaal speelde we al als kampioen, wat een hoop rust gaf. 
Maar misschien net iets te veel, want ook deze wedstrijd begonnen we slap en liepen al snel tegen een achterstand aan! We gingen de rust in met 2-2, maar als kampioen wil je natuurlijk ook de laatste wedstrijd winnen! We toonden veerkracht in de 2e helft en hebben er nog 5-4 van kunnen maken! Ongeslagen kampioen dus 💪🏼🏆🥇🎉" 

De spelers op de foto:
Achter (vlnr)
Mijke, Noa, Maureen, Eliana, Sophie, Renée, Marit en de coach Kaelin
Voor (vlnr)Carine, Esther, Victoria, Nikki, Anna en Roos
Aina, de vaste keepster, ontbreekt op deze foto.
 
 

terug naar vorige scherm

Hoofdsponsoren

Uitslagen

D1 Hockeyclub Emmen D1 4-2
H1 Enschedese hockeyclub Prinses Wilhelmina H1 1-1
Vet A de Graspiepers HA 4-5
JA1 MHC Roden JA1 0-2
JC1 GHHC Groningen JC3 7-1
JD1 de Graspiepers JD1 0-10
MA1 MHC Roden MA2 2-3
MB1 MHC Daring-Veendam MB1 1-0

Teams

 

Wedstrijden quicklinks

Scheidsrechters

Agenda

de agenda is leeg
  hele agenda