ShirtsponsorNieuwsVandaag jarig

Geen jarigen vandaag
Gouden Regels

Onze club hanteert een aantal "gouden regels"die als doel hebben de sfeer en veiligheid tijdens en rondom wedstrijden en trainingen optimaal te houden.

  1. De lol in het spel voor iedereen staat bovenaan; we behandelen tegenstanders, scheidrechters en elkaar met respect.

  2. Er wordt veilig gespeeld (bitje, toque, scheenbeschermers, eventueel een handschoentje).

  3. De spelers zijn verplicht bij wedstrijden het clubtenue te dragen (rode clubshirt met logo, zwart/rode kousen en een zwarte broek/rokje).

  4. Afzeggen voor een wedstrijd doen we alleen bij ziekte of een andere heel goede reden. In principe ben je er altijd omdat hockey een teamsport is.

  5. Afzeggen doe je zo vroeg mogelijk bij de coach. Voor een training meld je je af bij de trainer.

  6. Je bent op tijd voor de training en de wedstrijd. De verzameltijden staan op de website. Voor een thuiswedstrijd betekent dat minimaal een half uur voor aanvang van de wedstrijd en bij trainingen minimaal 15 minuten.

  7. Bij een thuiswedstrijd worden de velden samen speelklaar gemaakt en ook weer opgeruimd. Ook na een training ruim je gezamenlijk alles op.

  8. Na de wedstrijd geef je de tegenstander een hand en ga je samen thee/limonade drinken.

  9. Ouders en leden helpen mee met het functioneren van de club. Dit kan door te rijden naar uitwedstrijden, coachen, fluiten, aanmoedigen bij een wedstrijd, zitting nemen in één van de commissies of bardienst draaien.

  10. Ouders moedigen aan bij de wedstrijd en laten het coachen over aan de coach.