ShirtsponsorNieuwsVandaag jarig

Geen jarigen vandaag

Clubhuis 
De Klencke 32 A
9472 RN Zuidlaren
tel. (050) 409 25 26
email: [email protected]

Klik hier voor een overzicht van alle contactgegevens.

NB: We verzoeken u met klem om niet te parkeren op de parkeerplaatsen van de COOP maar op de parkeerplaatsen behorend bij het sportcomplex. Deze bevinden zich, als u richting Sporthal 'De Zwet' rijdt, rechts achterin.

Routebeschrijvingen

Vanaf Gieten (N34) 
U neemt de afslag Annen en rijdt vervolgens door Annen richting Zuidlaren over de Annerweg (ook wel Hogeweg). Na de wijk Schuilingsoord (in Zuidlaren), vóór het eerste stoplicht en tegenover de bushalte gaat u rechtsaf (de Batinghe). U gaat dan in de richting van de COOP en Sporthal "De Zwet". Na de flauwe en smalle bocht, aan het einde naar rechts. Voorbij de ingang van de sporthal linksaf vindt u het parkeerterrein. Ons clubhuis bevindt zich door het hek aan de rechterzijde van de sporthal. Het rechter clubhuis is van de korfbalvereniging, de linker (met uitzicht vanaf de veranda op het blauwe veld) is van de hockeyclub. 

Vanaf Groningen (N34)
U neemt de afslag Zuidlaren en rijdt vervolgens richting het centrum. Bij de 2e rotonde in de bebouwde kom van Zuidlaren gaat u rechtsaf. U volgt deze weg en aan het einde gaat u rechtsaf richting Annen over de Annerweg (ook wel Hogeweg). Na bijna 2 km en direct na het stoplicht en tegenover de bushalte gaat u linksaf (de Batinghe). U gaat dan in de richting van de COOP en Sporthal "De Zwet". Na de flauwe en smalle bocht, aan het einde naar rechts. Voorbij de ingang van de sporthal linksaf vindt u het parkeerterrein. Ons clubhuis bevindt zich door het hek aan de rechterzijde van de sporthal. Het rechter clubhuis is van de korfbalvereniging, de linker (met uitzicht vanaf de veranda op het blauwe veld) is van de hockeyclub.